Vyn Sidminiatyrer

Vyn Sidminiatyrer visas i det vänstra sidofältet och visar miniatyrbilder av alla sidor i ditt dokument. I den här vyn kan du navigera till en sida genom att klicka på dess miniatyrbild och ordna om, duplicera och ta bort sidor eller avsnitt.

Du visar sidminiatyrvyn genom att klicka på knappen Innehåll i verktygsfältet och sedan välja Sidminiatyrer.

Sidminiatyrer i det vänstra sidofältet, med den valda sidan markerad i mörkorange och en annan sida i samma avsnitt markerad i ljusorange.