Vyn Sidminiatyrer

Vyn Sidminiatyrer öppnas i vänster sidofält och visar miniatyrbilder av alla sidor i dokumentet. I den här vyn kan du navigera till en sida genom att klicka på dess miniatyrbild och ordna om, duplicera och ta bort sidor eller avsnitt.

Du visar vyn Sidminiatyrer genom att klicka på knappen Visa i verktygsfältet och sedan välja Sidminiatyrer.

Sidminiatyrer i vänster sidofält med den valda sidan markerad i mörkorange och en annan sida i samma avsnitt markerad i ljusorange.