nyckelring

Nyckelhanterare lagrar lösenord för servrar, appar, webbplatser med mera så att du inte behöver komma ihåg dem själv. Om du lagrar ett lösenord till ett Numbers-kalkylblad i nyckelringen behöver du inte ange lösenordet varje gång du öppnar kalkylbladet.

Om du vill veta mer om Nyckelhanterare och om hur du använder en nyckelring växlar du till Finder genom att klicka på skrivbordet. Välj sedan Hjälp > macOS Hjälp (från Hjälp-menyn överst på skärmen) och sök efter ”nyckelring”.