mallväljaren

I mallväljaren visas miniatyrer av mallarna som du kan använda till att skapa ett nytt kalkylblad. Om du vill öppna mallväljaren väljer du Arkiv > Nytt (från Arkiv-menyn överst på skärmen). Om du vill se fler mallar flyttar du pekaren till en rad och klickar sedan på höger- eller vänsterpilen (på en styrplatta kan du också svepa över raden med två fingrar). Dubbelklicka på en mall för att öppna den.

Mallväljaren. Ett sidofältet till vänster innehåller en lista med mallkategorier som du kan klicka på för att filtrera alternativen. Till höger finns miniatyrer av fördesignade mallar som är ordnade i rader efter kategorier. Högst upp visas Senaste, följt av Enkla och Privatekonomi. Popupmenyn Språk och region finns i det nedre vänstra hörnet och knapparna Avbryt och Skapa finns i det nedre högra hörnet.