iCloud Drive

iCloud Drive lagrar dina presentationer, kalkylblad, PDF-filer, bilder och andra typer av dokument så att du kan arbeta på samma fil i flera programvaror och samarbeta på dem tillsammans med andra i realtid. iCloud Drive fungerar med programvaror som stöds, bl.a. Pages, Keynote, Numbers och GarageBand samt vissa programvaror från andra utvecklare än Apple.

Du kan ansluta till iCloud Drive från appen Filer i iOS och iPadOS, Finder på datorn, Utforskaren i Windows eller på iCloud.com.

iCloud Drive fungerar med enheter med macOS 11, iOS 14 eller iPadOS 14 eller senare och PC-datorer med iCloud för Windows. Du kan också ansluta till iCloud Drive via iCloud.com.