iCloud Drive

iCloud Drive lagrar dina kalkylblad, presentationer, PDF-filer, bilder och andra typer av dokument så att du kan komma åt dem från alla enheter som du har ställt in för användning med iCloud. Den gör det också möjligt för program att dela dokument så att du kan arbeta med samma fil i flera program, och arbeta med dem tillsammans med andra i realtid.

iCloud Drive fungerar med iPhone- och iPad-enheter med iOS 8 eller senare, Mac-datorer med OS X 10.10 eller senare och PC-datorer med iCloud för Windows. Du kan också komma åt iCloud Drive via iCloud.com.

Om du vill komma åt iCloud Drive måste du logga in till iCloud med ditt Apple-ID. iCloud Drive fungerar med de program som stöds, t.ex. Pages, Numbers, Keynote, GarageBand och vissa program från andra tillverkare.