mallväljaren

I mallväljaren visas miniatyrer av mallarna som du kan använda till att skapa ett nytt kalkylblad. Du öppnar mallväljaren genom att trycka på lägg till-knappen överst i kalkylbladshanteraren. Svep över mallarna för att se mer, eller tryck på en kategori högst upp på skärmen om du vill bläddra efter kategori. Tryck på en mall för att öppna den.

Längs överkanten i mallväljaren visas en rad med kategorier som du kan trycka på om du vill filtrera alternativen. Nedanför finns miniatyrer av fördesignade mallar som är ordnade i rader efter kategorier. Högst upp visas Senaste, följt av Enkla och Privatekonomi. Knappen Visa alla syns ovanför och till höger om varje kategorirad. Knappen för språk och region finns i övre högra hörnet.