åtgärdsmeny

Åtgärdsmenyer innehåller alternativ för snabba åtgärder som du kan utföra på en markerad tabell, rad, kolumn eller cell. En åtgärdsmenyknapp visas längst ned på skärmen när du markerar en tabell (menyknappen Tabellåtgärd), rad (menyknappen Radåtgärd), kolumn (knappen Kolumnåtgärd) eller cell (menyknappen Cellåtgärd). Tryck på knappen så öppnas menyn. Vilka alternativ som visas i menyn beror på vad som är markerat.

Om tangentbordet är öppet trycker du på åtgärdsmenyknappen i dess övre högra hörn när du vill öppna en åtgärdsmeny.

Obs! Om du inte ser någon åtgärdsmeny för ett kalkylblad som du har fått från någon annan kanske kalkylbladet visas i läsarvy. Lämna läsarvyn genom att trycka på redigeringsknappen högst upp på skärmen.