markera flera objekt

Håll på ett objekt och tryck sedan på andra objekt med ett annat finger.

Om iPadOS är installerat på iPad, och du använder ett Bluetooth-tangentbord, håller du ned skift- och kommandotangenterna och markerar sedan flera objekt.

Allt det du placerar på ett blad, till exempel bilder (foton), textrutor, former, tabeller och diagram, kallas objekt.

Obs! Du kan endast redigera ett objekt i taget när du arbetar med textbundna objekt.