Funktionsbläddrare

Du kan använda funktionsbläddraren i Numbers till att lära dig mer om funktioner och hur du infogar funktioner som du använder till att utföra beräkningar i kalkylblad.

Du öppnar funktionsbläddraren genom att trycka på en cell, trycka på menyknappen Cellåtgärd i nedre högra hörnet på skärmen, trycka på Ny formel och sedan på funktionsknappen. Tryck på Kategorier, tryck på en kategori och sedan på infoknappen bredvid en funktion om du vill läsa om den.

Funktionsbläddraren med en pil som pekar på knappen Kategorier och listan över kategorier.