välj tabellens celler, rader eller kolumner

• Markera en tabellcell: Klicka på en cell.

• Markera ett intervall med tabellceller: Dra över cellerna du vill markera.

• Markera en rad eller kolumn: Klicka på radnumret eller kolumnbokstaven (om det är en summeringsrad i en kategoriindelad tabell klickar du på den tomma fyrkanten längst till vänster på raden).

Om det inte visas radnummer eller kolumnbokstäver runt de vänstra och övre delarna av tabellen klickar du på tabellen för att få dem att visas.

• Markera en tabell: Klicka var som helst i tabellen och klicka sedan på fyrkanten i tabellens övre vänstra hörn. En blå kontur visas runt tabellen för att visa att den är markerad.