välj tabellens celler, rader eller kolumner

• Välj en tabell: Klicka på en cell.

• Markera ett intervall av tabellceller: Dra över de celler du vill markera.

• Markera en rad eller kolumn: Klicka på radnumret eller kolumnbokstaven (eller också, om det är en sammanfattningsrad i en kategoriindelad tabell, genom att klicka på den tomma fyrkanten längst ut till vänster på raden).

Om det inte visas radnummer eller kolumnbokstäver runt de vänstra och övre delarna av tabellen klickar du på tabellen för att få dem att visas.