pivottabellfält

Ett fält representerar en kolumn med källdata som används till att fylla en pivottabell. Du väljer vilka fält som ska inkluderas i en pivottabell på fliken Pivotalternativ i sidofältet Organisera (visas nedan). För pivottabellen Försäljning läggs t.ex. fälten Datum, Effekt och Produkt till i pivottabellens rader och kolumner, och fältet Enheter används i tabellens värdeberäkningar för att sammanfatta enhetsdata.

Fliken Pivotalternativ i sidofältet Ordna, som visar fält i avsnitten Kolumner, Rader och Värden, samt knappar Info och Mer för att redigera fälten och uppdatera pivottabellen.