objekt

Ett objekt är något som du placerar på ett kalkylblad, till exempel bilder (foton), bildgallerier, textrutor, video, ljud, former, tabeller och diagram. Du lägger till objekt i ett kalkylblad genom att klicka på någon av objektknapparna i verktygsfältet.

Knapparna Tabell, Diagram, Text, Form och Medier i verktygsfältet.

Du kan lägga till objekt på ett blad, ändra deras storlek eller rotera dem med mera. Du kan även klistra in vissa objekt (till exempel bilder och former) bundet till text i en form eller textruta så att de är på samma linje som texten och flyttas med texten när du skriver.