teckning

På en iPhone, iPad eller iPod touch kan du skapa en teckning i en anteckning genom att rita med fingret eller med Apple Pencil. Teckningar är bra för handskrivna anteckningar som du kan söka i precis som i annan text. De visas på alla enheter där du är inloggad med samma Apple‑ID och Anteckningar är aktiverat i iCloud-inställningspanelen eller -inställningarna.

En teckning på iPhone med handskrivna anteckningar och bilder ritade för hand.