textbunden teckning

På en iOS-enhet kan du skapa en textbunden teckning i en anteckning genom att rita med fingret eller Apple Pencil. Textbundna teckningar visas inte i bilagebläddraren, som skisser gör, men är perfekta för handskrivna anteckningar som du kan söka efter på samma sätt som andra texter. Textbundna teckningar kan visas på alla enheter där du använder Anteckningar. Du kan däremot inte öppna dem i Förhandsvisning eller ändra deras visningsstorlek.

Textbunden bild av iPhone som visar ett parti tre-i-rad.