låsa upp en inställningspanel

Du låser upp en inställningspanel genom att klicka på låset längst ned till vänster och sedan göra något av följande:

• Ange namn och lösenord för en administratör.

• Placera fingret lätt på Touch ID (om datorn eller Magic Keyboard har Touch ID och det är inställt på att låsa upp datorn).

• Dubbelklicka på sidoknappen på Apple Watch (om datorn kan låsas upp med Apple Watch). Se Apple Support-artikeln Låsa upp din Mac med din Apple Watch.

Obs! För några inställningar kan du inte använda Touch ID eller Apple Watch, utan du måste ange ett namn och lösenord för en administratör.