Meddelanden-fönstret med flera konversationer listade i sidofältet till vänster och en aktiv konversation till höger. Konversationen innehåller ballongmeddelandeeffekter, en bild och en Tapback på det senaste meddelandet.

Skicka obegränsat med meddelanden

Om någon har en Apple-enhet kan du skicka obegränsat antal meddelanden till den personen via iMessage. Lägg till bilder (även Live Photo-bilder), Tapback, meddelandeeffekter med mera.

Skicka meddelanden

Meddelanden-fönstret med flera konversationer listade i sidofältet till vänster och den aktiva konversationen till höger. Meddelandebubblorna är gröna, vilket visar att de skickades som SMS.

Skicka meddelanden till vem som helst på alla enheter

Om du har en iPhone kan du skicka SMS från din Mac till vem du vill oberoende av vad de har för enhet. När du får ett nytt textmeddelande behöver du inte springa efter din iPhone – du svarar helt enkelt från din Mac.

Ställa in iPhone för SMS på datorn

Infovyn som visas när du klickar på infoknappen i en konversation visar samtalet, video och skärmdelningsknappar nedanför en persons namn.

Gå från att skriva till att prata

När du känner för att prata med någon ansikte mot ansikte eller dela en skärm kan du göra det direkt i en Meddelanden-konversation.

Ringa ett FaceTime-videosamtal från Meddelanden

Mac-skrivbordet med två öppna fönster: Freeform-fönstret med en delad tavla och alternativ för samarbete och appen Meddelanden med en konversation som visar samma delade tavla.

Samarbeta med ett klick

Börja samarbeta direkt genom att dela filer, dokument, anteckningar, Safari-flikgrupper med mera i Meddelanden. Visa uppdateringar om delade projekt i konversationen och håll enkelt kontakt med andra deltagare i andra appar.

Så här samarbetar du på projekt

Mac-skrivbordet med två öppna fönster: Apple TV-appfönstret till vänster som visar ett TV-program i avsnittet Delas med dig i biblioteket och fönstret Meddelanden med samma TV-program som delas i en konversation.

Hitta innehåll som har delats med dig

Hitta länkar, bilder och annat innehåll som har delats med dig i Meddelanden i Delas med dig-avsnittet i motsvarande app, till exempel Apple TV-appen eller Podcaster. Du kan nåla fast delat innehåll så att det får en framträdande plats och du enklare kan hitta det i konversationens infovy, i sökningar i Meddelanden och i Delas med dig.

Hålla koll på delat innehåll

Utforska Meddelanden Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Gå till supportsidan för Meddelanden om du behöver mer hjälp.