Apple-ID

Ett Apple-ID ger dig tillgång till iTunes Store, App Store och iBooks Store samt till iCloud, FaceTime och andra Apple-tjänster. Det består av en e-postadress (t.ex. poberg@icloud.com) och ett lösenord. Om du vill veta mer om Apple-ID går du till supportsidan för Apple-ID. Gå till Apple-ID-kontowebbplatsen för att skapa ett.

Obs! På vissa ställen kan du använda ett telefonnummer istället för en e-postadress som ditt Apple-ID. Mer information finns i Apple Support-artikeln Use your phone number as your Apple ID in China.

Alla dina köp kopplas till ditt Apple-ID och kan inte överlåtas till något annat Apple-ID. Om du köper något på en iPad, iPhone eller någon annan Mac bör du alltid logga in med samma Apple-ID så att du kan se alla affärsinköp på datorn och hämta tillgängliga uppdateringar.

Du rekommenderas att använda samma Apple-ID för alla Apple-tjänster, inklusive iTunes Store, App Store och iBooks Store. Om du redan använder olika Apple-ID:n för olika tjänster kan du fortsätta med det. Mer information finns under Använda olika Apple-ID:n för iCloud och iTunes på webbsidan Logga in med ditt Apple-ID.