Skrivförslag

Om datorn har en Touch Bar kan Touch Bar visa ord eller fraser som du kanske vill använda (kallas skrivförslag).

• Visa skrivförslag: Tryck på knappen för skrivförslag.

Touch Bar med knappen för att visa skrivförslag längst till höger.

Om knappen för skrivförslag inte visas i Touch Bar väljer du Innehåll > Anpassa Touch Bar och markerar Visa skrivförslag. Du kan också välja Apple-menyn  > Systeminställningar och sedan klicka på Tangentbord  i sidofältet. (Du kanske måste rulla nedåt.) Klicka på Touch Bar-inställningar till höger och slå på Visa skrivförslag.

• Använda skrivförslag: Tryck på ett ord, en fras eller emoji. Stavningsändringar visas i blått.

Skrivförslag med ord och emojisymbolen samt knappen för att gömma skrivförslag till vänster.
  • Göm skrivförslag: Tryck på knappen som gömmer skrivförslag på Touch Bar.