Systemkrav för gruppmeddelanden

Alla i gruppen måste ha ett telefonnummer eller en e-postadress som är registrerad för iMessage för att kunna skicka ett gruppmeddelande via iMessage.

Om du vill skicka ett gruppmeddelande till någon med ett telefonnummer som inte är registrerat för iMessage måste du ha en iPhone med iOS 8.1 eller senare och ställa in den för att ta emot SMS på datorn. Läs Apple Support-artikeln Vidarebefordra SMS/MMS-textmeddelanden från din iPhone till din Mac eller iPad.