Konversationer i Meddelanden

Konversationer i Meddelanden visas till vänster i Meddelanden-fönstret. Beroende på sidofältets storlek kanske du bara kan se ett monogram eller en bild av personen eller gruppen som deltar i konversationen. När du utökar sidofältet kan du även se personers namn, gruppnamn, e-postadress eller telefonnummer.

När du markerar en konversation till vänster visas en transkribering till höger.

Meddelandefönstret med konversationer i sidofältet och transkriberingen som innehåller meddelanden inom konversationen.

Om du vill söka efter kontakter och innehåll i konversationer klickar du i sökfältet i det övre vänstra hörnet och skriver det du letar efter. Du kan också välja bland förslag på kontakter, länkar, bilder och annat.

Om du är begränsad till att utväxla meddelanden med vissa personer visas en timglassymbol  bredvid personerna som du inte kan skicka meddelanden till.

Se Apple Support-artikeln Använda Skärmtid på Mac.