iMessage

iMessage är en säker meddelandetjänst som du kan använda till att skicka och ta emot meddelanden på datorn, en Apple Watch eller en iOS- eller iPadOS-enhet.

Om någon skickar ett iMessage-meddelande till din e-postadress eller ditt telefonnummer får du det på alla dina enheter som är inställda för att ta emot meddelanden till den e-postadressen eller det telefonnumret. När du visar en iMessage-konversation syns alla meddelanden som har skickats från en mobil enhet så att du kan chatta med dina vänner var du än är. Se Apple Support-artikeln Använda Synkad för att ansluta Mac, iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch.

Du behöver ett Apple-ID för att använda iMessage. Om du har genomfört ett köp via iTunes Store eller App Store, eller om du har loggat in på iCloud, har du ett Apple-ID. Om du inte har ett Apple-ID kan du skapa ett i Meddelanden.