Systemkrav för FaceTime-röstsamtal och -videosamtal

Om du vill ringa röst- och videosamtal med FaceTime på datorn (OS X 10.9 eller senare) måste du uppfylla följande krav:

• Vara ansluten till internet.

• Vara inloggad på FaceTime med ditt Apple‑ID.

Om du inte har ett Apple‑ID besöker du Apple‑ID-kontowebbplatsen för att registrera ett gratis.

• Ha en inbyggd eller ansluten mikrofon. För FaceTime-videosamtal måste du också ha en inbyggd eller ansluten kamera.

Personen du ringer upp för ett ljud- eller videosamtal i FaceTime måste vara inloggad i FaceTime och ha något av följande:

• En Mac med OS X 10.9.2 eller senare samt en inbyggd eller ansluten mikrofon.

• En iOS-enhet med iOS 7 eller senare.

• En iPadOS-enhet med iPadOS 13 eller senare.