En karta av San Francisco. Runt kartan, till vänster och höger, finns mat- och reseguider.

Hitta fantastiska platser att besöka

Utforska guider som samlar de bästa nya restaurangerna, platser att besöka under nästa semester eller saker att göra.

Så här hittar du mat- och reseguider

En karta över San Francisco med färdbeskrivningar för cykel, inklusive höjder och trafiksituation.

Cykla längs en cykelanpassad rutt

När du vill ta dig fram på cykel kan du hämta rutter som innehåller cykelfiler eller cykelbanor och navigera runt branta backar och trappor.

Så här får du färdbeskrivningar för bil, cykel och annat

En karta över San Francisco, inklusive en interaktiv 3D-vy av lokala sevärdheter och aktiviteter.

Planera en rutt på datorn

Inför en resa kan du se dig omkring och utforska städer i 3D för att planera den bästa rutten.

Så här planerar du en rutt

Utforska Kartor Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.