Informationsfönstret för en kartnål på kartan som visar adressen för en plats och ungefärlig restid från din plats.

Leta upp vart du vill åka

Kartor kan visa dig exakt var en viss restaurang, park, affär eller utsiktsplats ligger.

Så här hittar du en plats

Fönster i Kartor med en rutt till en plats.

Kartor som guide

Visa rutten med alla gatunamn, svängar och landmärken längs vägen. Kartor kan visa dig den snabbaste vägen till målplatsen tillsammans med ungefärlig tid och antal kilometer.

Så här hämtar du färdbeskrivningar

Fönster i Kartor som visar trafikförhållanden med hjälp av symboler på en karta.

Hitta aktuella trafikförhållanden så att du kommer fram i tid

Du kan visa det aktuella trafikläget i Kartor så att du kan planera den bästa rutten och göra en bättre uppskattning av restiden.

Så här visar du trafikförhållanden

Klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan om du vill bläddra i Kartor Användarhandbok.