Välkommen till Kartor

Få en färdbeskrivning, planera rutten, se trafikläget och visa ungefär hur lång tid resan tar.

Fönster i Kartor med en färdbeskrivning till en plats.
Informationsfönstret för en kartnål på kartan som visar adressen för en plats och ungefärlig restid från din plats.

Leta upp vart du vill åka

Se var exakt en viss restaurang, park, affär eller utsiktsplats ligger. Ange bara platsen i sökfältet så visas den på kartan.

Fönster i Kartor med en rutt till en plats.

Kartor som guide

Visa rutten med alla gatunamn, svängar och landmärken längs vägen. Visa snabbaste vägen, ungefärlig tid och antal kilometer till målet genom att ange start- och målplats.

Fönster i Kartor som visar en rutt med kollektivtrafik till en plats och ungefärlig restid.

Köra, gå eller samåka

Har du bråttom och behöver hitta snabbaste vägen till målplatsen? Hitta bästa alternativet genom att klicka på Bil, Gång eller Kollektivt.