Brevhuvuden

Den del av ett mejl som föregår mejlkroppen eller texten i mejlet. Det fullständiga brevhuvudet i ett mejl innehåller detaljerad information om de e-postservrar och protokoll som levererade mejlet. De flesta e-postappar, inklusive Mail, visar en förkortad version – normalt avsändare, mottagare, datum och ämne.

I Mail kan du flytta pekaren över brevhuvudet på mottagna mejl om du vill ange en avsändare som VIP och visa symboler för att radera, svara på och vidarebefordra mejlet samt hantera bilagor.

När du skickar e-post kan du lägga till objekt i brevhuvudet, till exempel ett prioritetsfält. Klicka på knappen Brevhuvudsfält i det nya mejlfönstret.