Ta en titt på din nya Mac

Vill du få en snabb introduktion till MacBook Pros portar, kontakter, tillbehör och andra funktioner?

Ta en tur i MacBook Pro

Vill du komma igång?

Starta MacBook Pro genom att fälla upp skärmen eller ansluta den till en strömkälla. Du kan också trycka på valfri tangent. Följ inställningsassistentens anvisningar så kommer du igång på nolltid.

Ställ in din Mac

Håll enheterna synkroniserade

Kom åt dina dokument, bilder, låtar, program, kontakter och kalendrar på alla dina enheter med iCloud. Du kan också använda datorn tillsammans med dina iOS-enheter till att ringa och ta emot telefonsamtal och textmeddelanden, kopiera och klistra in mellan enheter, eller för Instant Hotspot.

Använda MacBook Pro med iCloud och kontinuitetsfunktioner

Släpp lös din kreativitet

Redigera bilder, ordna album och dela minnen med Bilder, ordna och lyssna på musik, böcker, filmer med mera med iTunes, skapa presentationer med Keynote och ta en titt på alla programmen som finns i App Store för att uttrycka alla dina idéer på ett kreativt sätt.

Läs mer om de program som följer med datorn