Närbild av portarna och kontakterna på Mac Pro.

Ta en titt på din nya Mac Pro

Titta på portarna, kontakterna och andra funktioner.

Ta en tur i Mac Pro

Insidan på Mac Pro.

Konfigurera Mac Pro

Mac Pro har minne, grafikmoduler, utbyggnadskort och SSD-moduler som användare kan komma åt och uppgradera på egen hand.

Konfigurera Mac Pro

Fönstret Startsäkerhetsverktyg är öppet och kryssrutorna för säker start och extern start är markerade.

Säker lagring och säker start

Tack vare inbyggda säkerhetsfunktioner är alla data skyddade och datorn startas endast med behörig macOS-programvara.

Säker lagring och säker start på Mac Pro

Tillgång till iCloud-innehåll från flera olika enheter

Håll enheterna synkroniserade

Kom åt dina dokument, bilder, låtar, program, kontakter och kalendrar på alla dina enheter med iCloud.

Komma åt iCloud-innehåll på datorn