Logga in på ditt Apple‑konto i Musik, TV eller Podcaster

När du vill köpa, hämta eller abonnera på innehåll i Apple-medietjänster, inklusive Musik, Podcaster och TV, måste du logga in på ditt Apple‑konto.

Öppna appen Musik, Podcaster eller TV, välj Konto > Logga in, ange e-postadress och lösenord och klicka sedan på Logga in. Om du ser ditt namn ovanför Apple‑konto är du redan inloggad.

Om du inte har ett Apple‑konto kan du klicka på Logga in och sedan klicka på Skapa Apple‑konto. Om du har ett Apple‑konto, men inte kommer ihåg ditt lösenord, kan du klicka på ”Har du glömt lösenordet?” för att skapa ett nytt.

Din information och ditt innehåll från Apple-medietjänster blir tillgängliga på alla enheter där du har loggat in på samma Apple‑konto. Se Apple Support-artikeln Logga in med ditt Apple‑konto.