Om ett kortkommando inte fungerar

Det är möjligt att ha ett kortkommando för ett program som hamnar i konflikt med kortkommandon i ett annat program. T.ex. öppnar kommando-mellanslag Spotlight-menyn, men i ett annat program kanske kortkommandot används till att växla mellan olika indatamenyer.

1. Välj Apple-menyn > Systeminställningar och klicka på Tangentbord.

Öppna inställningspanelen Tangentbord åt mig

2. Klicka på Kortkommandon. En gul varningsbricka visas bredvid kortkommandon som kolliderar. Klicka på kortkommandot och ändra det sedan.