Visa nyligen använda program, filer och servrar

Dina senast använda program, filer och servrar visas i Apple-menyn. Från menyn kan du snabbt öppna ett program eller en fil igen, eller återansluta till en server.

Öppna igen

• Öppna ett program eller en fil igen: Välj Apple-menyn > Senaste objekt och välj sedan objektet från avsnittet Program eller Dokument.

• Återansluta till en server: Välj Apple-menyn > Senaste objekt och välj sedan servern under Servrar i undermenyn.

Ändra antalet objekt som ska visas

1. Välj Apple-menyn > Systeminställningar och klicka på Allmänt.

Öppna inställningspanelen Allmänt åt mig

2. Klicka på popupmenyn Senaste objekt och välj ett antal.

Rensa menyn Senaste objekt genom att välja Apple-menyn > Senaste objekt > Rensa menyn.