Om W-Fi inte visas i inställningspanelen Nätverk

Om datorn har trådlösa funktioner, men Wi-Fi inte visas i inställningspanelen Nätverk, kanske Wi-Fi-tjänsten inte är inställd.

1. Välj Apple-menyn > Systeminställningar och klicka på Nätverk.

Öppna nätverksinställningarna åt mig

2. Klicka på lägg till-knappen längst ned i listan.

3. Klicka på popupmenyn Gränssnitt och välj Wi-Fi.

4. Ange ett namn för tjänsten och klicka på Skapa.

Som förval har tjänsten namnet Wi-Fi, men du kan byta till vilket namn som helst.

5. Ange inställningar för Wi-Fi-tjänsten, t.ex. nätverksnamn, och klicka sedan på Avancerat för att ställa in andra alternativ.

6. Du ändrar vilken tjänst som används först, när fler än en är aktiv, genom att klicka på åtgärdsmenyn , välja Ange tjänsteordning och sedan ändra ordning på nätverkstjänsterna i listan genom att dra.