Om ett Bluetooth-headset inte fungerar

Prova följande om du har problem med att använda ett Bluetooth-headset.

• Kontrollera att headsetet är på och inom räckvidden.

• Kontrollera att headsetet är anslutet till datorn. Välj Apple-menyn > Systeminställningar och klicka på Bluetooth. Kontrollera att headsetet finns med i listan över enheter.

Öppna Bluetooth-inställningarna åt mig

Om headsetet inte visas i listan provar du att ansluta det igen. Läs dokumentationen som följde med headsetet om du vill veta mer om hur du ansluter det.

• Kontrollera att headsetet är laddat eller har nya batterier.