Använda en Bluetooth-utrustad skrivare med datorn

Om datorn har inbyggt Bluetooth, eller om du använder en USB-adapter för Bluetooth, kan du skriva ut trådlöst till en Bluetooth-utrustad skrivare.

1. Välj Apple-menyn > Systeminställningar och klicka sedan på Skrivare och skannrar.

Öppna inställningspanelen Skrivare och skannrar åt mig

2. Klicka på lägg till-knappen och klicka sedan på Förval.

3. Markera skrivaren i listan Skrivare och klicka sedan på Lägg till. Om skrivaren du vill använda inte visas i listan skriver du skrivarens namn i sökfältet och trycker på returtangenten.

Om skrivaren inte visas i listan kontrollerar du att den senaste Bluetooth-drivrutinen för skrivaren är installerad. Kontakta tillverkaren för den senaste drivrutinen.

När du har ställt in skrivaren kan du välja den i dialogrutan Skriv ut när du vill skriva ut.