Platstjänster

Platstjänster gör det möjligt för program som Kartor, tjänster som Spotlight-förslag och webbplatser i Safari att samla in och använda data om datorns nuvarande plats. Datorn avgör sin ungefärliga plats genom att använda information från lokala Wi-Fi-nätverk. Platstjänster samlar in informationen på ett sätt som inte identifierar dig personligen.

Information som samlas in av Apple hanteras i enlighet med Apples policy för integritetsskydd, som du kan läsa på adressen www.apple.com/se/privacy.