RTT (realtidstext)

RTT kombinerar tal och skriven text vid telefonsamtal utan att några speciella enheter krävs. Det här är framförallt praktiskt om du har problem med hörsel eller tal. Med RTT kan du skriva text under ett telefonsamtal, och den du samtalar med kan direkt läsa din text. Du kan ringa och besvara RTT-samtal på iPhone och andra Apple-enheter (den här funktionen finns inte i alla länder eller regioner och stöds inte av alla operatörer).

Mer information om RTT finns i Apple Support-artikeln Ring och ta emot RTT-samtal på din Mac.