Kortkommando för diktering

Tangentkombinationen du trycker för att starta eller stoppa diktering. Du väljer ett kortkommando genom att välja Apple-menyn  > Systeminställningar och sedan klicka på Tangentbord  i sidofältet. (Du kanske måste rulla nedåt.) Klicka på Diktering till höger, klicka på popupmenyn bredvid Kortkommando och välj sedan ett kortkommando eller skapa ett eget.

Tips: Om mikrofontangenten finns i raden med funktionstangenter kan du trycka på den för att starta eller avsluta diktering.