Kontinuitet

Funktioner – t.ex. Handoff, Instant Hotspot, telefonsamtal och SMS – som gör att du smidigt kan växla mellan en Mac, iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch, eller använda dem tillsammans. Med Handoff kan du exempelvis påbörja ett dokument, mejl eller meddelande på en enhet och fortsätta där du slutade på en annan enhet.

För att du ska kunna använda kontinuitetsfunktionerna måste dina enheter uppfylla vissa systemkrav. Se Apple Support-artikeln Systemkrav för Synkad på Mac, iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch.