grupp

Med ett gruppanvändarkonto kan flera användare ha samma behörigheter. Du kan t.ex. ge en grupp specifika åtkomstbehörigheter så personerna i gruppen kan öppna och ändra specifika mappar eller filer. Du kan också tilldela en grupp särskilda åtkomstbehörigheter för dina delade mappar.

Du styr en grupps tillgång till dina delade mappar genom att ställa in åtkomstbehörigheter i panelen Fildelning i systeminställningen Delning.