Spotlight

Med Spotlight kan du hitta appar, dokument och andra filer på datorn. Med Siri-förslag kan Spotlight hitta de senaste nyheterna, sportresultaten, väderrapporterna med mera. Du kan öppna Spotlight på flera olika sätt:

• Klicka på symbolen för Spotlight i menyraden. (Om Spotlight-symbolen inte visas i menyraden kan du lägga till den i inställningspanelen Dock och menyrad.)

• På tangentbordet trycker du på kommando-mellanslag eller trycker på Spotlight-tangenten (om den finns i raden med funktionstangenter).