AirTag

En Apple-produkt som är utformad så att du kan hålla koll på och hitta dina saker på ett privat och säkert sätt. När du registrerar en AirTag för ditt Apple-ID med iPhone, iPad eller iPod touch kan du se dess plats på en karta i appen Hitta på datorn, iPhone, iPad och iPod touch. Du kan fästa en AirTag på t.ex. dina nycklar, din kamera eller cykel eller lägga en i ryggsäcken, plånboken eller handväskan och på det sättet snabbare hitta saker du tappar bort eller förlägger.