Aktivera Siri

Obs! Du måste vara ansluten till internet för att använda Siri.

Gör något av följande när du vill aktivera Siri på datorn:

• Håll ned mikrofontangenten om den finns i raden med funktionstangenter. Annars kan du använda de kortkommandon som anges i Siri-inställningar.

Obs! Håll ned mikrofontangenten för att aktivera Siri. Tryck ned och släpp mikrofontangenten för att slå på diktering.

• Klicka på Siri i menyraden. Om den inte visas kan du lägga till den i inställningspanelen Dock och menyrad.

• Tryck på Siri i Touch Bar (om datorn har en Touch Bar).

• Säg ”Hej Siri” (om det är aktiverat i Siri-inställningar, alternativet är endast tillgängligt om datorn, bildskärmen eller hörlurarna har stöd för det).

Du kan kontrollera om du kan använda ”Hej Siri” på din enhet genom att läsa Apple Support-artikeln Enheter med stöd för Hej Siri.