Control Strip

En funktion hos Touch Bar som finns på vissa Mac-datorer. På Control Strip längst till höger på Touch Bar kan du ändra vanliga inställningar som ljusstyrka  och volym  samt använda Siri. Du kan göra Control Strip större så att fler inställningar visas.

Den hopfällda Control Strip längst till höger på Touch Bar.
  • Utvidga Control Strip: Tryck på utvidgningsknappen på Touch Bar.

• Använd Control Strip: Tryck på knapparna i Control Strip. Du kan ändra vissa inställningar genom att hålla på knappen. För ljusstyrka och volym kan du också dra snabbt åt vänster eller höger på knapparna.

• Fäll ihop Control Strip: Tryck på stängningsknappen.