Mission Control

I Mission Control visas alla fönster som finns öppna på skrivbordet i ett prydligt arrangemang så att du lätt hittar det du behöver. Program i helskärmsläge eller Split View och skrivbordsområden som du har skapat visas i Spaces-fältet längs överkanten av skärmen.

Du öppnar Mission Control genom att svepa uppåt med tre eller fyra fingrar, genom att trycka på tangenten för Mission Control eller genom att trycka på kontroll-uppåtpil.