Ytterligare e-postadresser och telefonnummer för Apple‑ID

Du kan använda e-postadressen för ditt Apple‑ID till att logga in till ditt Apple‑ID-konto. Du kanske också kan använda ytterligare e-postadresser och telefonnummer som du har lagt till i kontot.

Du kan visa eller redigera e-postadresserna och telefonnumren som du kan använda till att logga in på något av följande sätt:

• På datorn: Välj Apple-menyn  > Systeminställningar, klicka på [ditt namn] överst i sidofältet och klicka sedan på Inloggning och säkerhet till höger.

Klicka på Namn, telefon, e-post om du inte ser Inloggning och säkerhet.

• På iPhone eller iPad: Öppna Inställningar > [ditt namn] > Inloggning och säkerhet.

Tryck på Namn, telefon, e-post om du inte ser Inloggning och säkerhet.

• Online: Öppna appleid.apple.com, logga in, välj Inloggning och säkerhet (om det inte redan är valt) och välj sedan E-post och telefonnummer.

Mer information om de olika typerna av e-postadresser du kan använda med ditt Apple‑ID finns i Apple Support-artikeln Om dina e-postadresser för Apple-ID.