mappen Bibliotek

Den här mappen innehåller typsnitt, internetinsticksfiler och andra objekt som används av appar som är tillgängliga för alla användare på datorn. Använd inte den här mappen till att lagra filer och mappar du skapar själv. Använd dokumentmappen istället.

Biblioteksmappen är gömd. Om du behöver öppna den av någon skäl ser du till att du är i Finder, håller ned alternativtangenten och väljer Gå > Bibliotek.

Om du alltid vill visa mappen Bibliotek väljer du Gå > Hem och väljer sedan Innehåll > Visa visningsalternativ. Markera kryssrutan Visa mappen Bibliotek i listan över alternativ.