Logga in med ditt Apple-ID

Logga in med ditt Apple‑ID så kan du komma åt Apple-tjänster som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, Apple Books med mera.

Du kan logga in när du ställer in datorn eller när som helst genom att välja Apple-menyn  > Systeminställningar, klicka på Logga in med ditt Apple‑ID och sedan ange ditt Apple‑ID och lösenord. Om du inte har ett Apple‑ID kan du skapa ett.

Du kan visa och ändra din Apple ID-information, t.ex. namn, bild, kontaktuppgifter, lösenord och säkerhetsinställningar samt betalnings- och leveransuppgifter.

All information och alla uppgifter blir tillgängliga på alla enheter där du har loggat in med ditt Apple‑ID. Se Apple Support-artikeln Logga in med ditt Apple‑ID.