objektlista

Objektlistan är ett sidofält som finns till vänster i Keynote-fönstret. I listan visas objekten på de markerade diabilderna i den ordning de ligger på en diabild (den så kallade traven). Du kan visa objekt för mer än en diabild samtidigt genom att markera flera diabilder och sedan markera, låsa eller flytta objekt i listan.

Objektlistan är praktisk om du vill markera ett objekt som annars skulle vara svårt att markera eftersom det ligger under andra objekt eller i en inbäddad grupp.

Du öppnar objektlistan genom att klicka på menyknappen Innehåll till vänster i verktygsfältet och sedan välja Visa objektlista. Keynote måste vara öppet i någon av vyerna Endast diabild eller Navigator för att objektlistan ska visas.